logo
امروز : چهارشنبه ۲۶ شهریور ۱۴۰۴ ساعت ۲:۲۳
[ شناسه خبر : ۲۹۹۱۹ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 1 دقیقه ]
کارشناس پیش‌بینی هواشناسی استان زنجان در گفتگو با موج‌رسا:

وزش باد شدید استان زنجان در برمی‌گیرد

وزش-باد-شدید-استان-زنجان-در-برمی‌گیرد
کارشناس پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان زنجان با بیان اینکه شرایط جوی و بارش‌های قابل توجهی در استان به ثبت رسیده است گفت: جمعه وزش باد شدید تا نسبتا شدید در استان پیش‌بینی شده است.

حسین سلطانی در گفت‌وگو با موج رسا; با بیان اینکه بارش‌ها امروز ادامه خواهد داشت اظهار کرد: در این راستا بعد از ظهر از شدت بارش‌ها در مناطق کم می‌شود.

وی افزود: از صبح جمعه وزش باد شدید تا نسبتا شدید در استان قابل پیش بینی است که از بعد از ظهر روز جمعه بارش‌ها به صورت پراکنده می‌باشد.

کارشناس پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان زنجان عنوان کرد: عصر روز جمعه بارش‌ها به صورت پراکنده همراه با رعد و برق در برخی مناطق همراه است.

سلطانی گفت: برای روز شنبه سامانه بارشی در استان فعال نخواهد بود و از شدت وزش باد کاسته خواهد شده در کل وزش باد شدید برای استان پیش‌بینی شده است.

وی ابراز کرد: روز شنبه دمای هوا در مناطق روند کاهشی دارد مخصوصا صبح روز شنبه دمای هوا در استان حداقل به صفر درجه خواهد رسید.

کارشناس پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان زنجان تاکید کرد: بیشترین میزان بارش‌های به دست آمده از ایستگاه‌های هواشناسی استان مربوط به ایستگاه حلب با میزان بارش 52 میلی‌متر گزارش شده است.

 

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر